2021-06-08 06:49:32• hírek • Blikk.hu

Plasztikázták! Jöhet Hajdú Péter esküvője

Hajdú Péter Szabó Győzőnek árulta el: plasztikáztatott /Fotó: Varga Imre
Hajdú Péter Szabó Győzőnek árulta el: plasztikáztatott /Fotó: Varga Imre

Kés alá feküdt Hajdú Péter! A hazai sztárok körében sokszor még mindig tabunak számít, ki milyen szépészeti beavatkozáson esett át, az esetek többségében a nők is elhallgatják, de ha egy férfi plasztikáztat, az egyenesen hétpecsétes titok.

Ezzel szemben Hajdú Péter megdöbbentő őszinteséggel beszélt arról a Blikk+ Győző műsorában – amelyet internetes oldalunkon, a www.blikk.hu-n tekinthetnek meg teljes terjedelmében –, milyen átváltozáson esett át, hogy elégedett legyen külsejével. A Life TV vezérigazgatója sosem tagadta, fontos számára a megjelenés, nem is engedheti meg magának, hogy elhanyagolja a külsejét, hiszen csinos, 25 éves menyasszonya mellett tartania kell a lépést.

– Egy titkot elárulok neked, még nem mondtam el sehol. A mosolyom eredeti, minden természetes rajtam, egy dolgot kivéve: a felső szemhéjam – mondta Győző legnagyobb megdöbbenésére Hajdú Péter, s hozzátette már a látásban is zavarta az apró szépséghiba, de a műtét után újra kinyílt neki a világ. – Hogy mi volt vele a baj? Az, hogy olyan voltam, mint egy szomorú kiskutya.

A tévés lelógó szemhéjának átalakítása ráadásul sokaknak fel sem tűnt.

– Senki észre sem vette, annyit mondtak csak, hogy milyen kipihent vagyok. Nem bántam meg a műtétet és nem is titkolom, hogy megcsináltattam. Nem tagadom, hiú vagyok és a műtét óta jobb a tükörbe nézni – magyarázta a Blikknek Hajdú, aki egy ismerőse ajánlására találkozott a szakemberrel, aki átszabta kissé a tekintetét. – A doktor úr megmutatta, milyen lenne a szemem a műtét után, és nem is gondolkodtam rajta, pár nap múlva már túl is voltam a beavatkozáson. Azt mesélte, ma már egyáltalán nem kirívó eset, hogy a férfiak plasztikáztatják a szemüket.

A Life TV vezérigazgatójának most különösen fontos, hogy jó formában legyen, hiszen nemsokára oltár elé vezeti gyönyörű menyasszonyát, Esztert.

Hajdú Péter már megkérte a kedvese, Eszter kezét, a pár készen áll az esküvőre​

– Készen állok az esküvőre, beszéltünk már erről. Esztinek megkértem a kezét, már a menyasszonyom, de az a baj, hogy ki tudja pontosan, hogy lesz-e negyedik hullám? Már ilyen abszurd dolgokon is gondolkodni kell, ha tervezel egy esküvőt... - sóhajtott Hajdú Péter. - Azt sem szeretném, hogy szűk körű legyen, hogy csak a család lehessen ott, ezért abban maradtunk, hogy nem kapkodunk, de záros határidőn belül sor kerül rá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: